Lasă-te inspirat

Intră în lumea Montessori și fii martorul celor mai frumoase momente ale școlii. În sala de curs sau în evenimentele organizate de școală, copiii noștri zâmbesc. Viața este frumoasă într-un univers în care te simți în siguranță!

Educăm simțurile

În sistemul Montessori educația simțurilor stă la baza educației intelectului. Procesul de învățare este realizat prin îmbinarea activităţilor teoretice cu cele care presupun de interacţiune cu mediul real.

Descoperim lumea

În sălile noastre de curs, copiii învață prin joacă, devin curioși și descoperă o lume care li se dezvăluie prin propria perspectivă. Elevii acumulează informația fără a-și pierde viziunea proprie, contribuind cu propria personalitate la crearea societății.

Învățăm voluntar

Educația voluntară, bazată pe aptitudini este principiul de la care pornim în crearea mediului școlar. Copiii își aleg activitățile voluntar și lucrează în echipă, dezvoltând proiecte unice. Evaluarea progresului său se face individual, în funcție de tendințele naturale ale copiilor.

Descoperă universul

Școalii Maria Montessori

Ecosistemul nostru dă naștere unor momente emoționante și surprinzătoare. Bucuria celor mici se reflectă în atitudinea lor față de educație atât în clasă cât și în activitățile creative. Te invităm să participi, alături de noi la procesul de învățare prin fotografiile pe care le postăm. Ele sunt oglinda activității noastre. Galeria de poze a școlii este deschisă pentru toate momentele pe care le cream în familia Montessori.